21.04.2020

Увага! Книга для ваших дітей!



Пандемія коронавірусу — серйозне випробування для всього світу. І однією з найбільш вразливих частин населення у цій ситуації є діти. Вони стали заручниками незвичних та незрозумілих для них обставин. Змінилися їхні щоденні ритуали та розпорядок дня.
Пояснити ситуацію та заспокоїти дітлахів покликана книжка, що вийшла 7 квітня у британському видавництві Nosy Crow.
Простою мовою вона відповідає на запитання, які цікавлять дітей віком від 5 до 9 років: «Що таке коронавірус? Як він передається? Що станеться, якщо його підхопити? Чи є ліки від коронавірусу? Чому деякі заклади, в які ми зазвичай ходимо, закриті?»
Автори книги сподіваються, що вона надасть психологічну та інформаційну підтримку дітям та їхнім батькам і допоможе відповісти на складні запитання у важкі часи.
Видавництво «АРТБУКС» видає «Коронавірус. Книга для дітей» українською мовою із просвітницькою метою і прагне цим допомогти маленьким читачам краще впоратися із вимушеним перебуванням на карантині, а дорослим — легко та якісно пояснити малечі, що таке коронавірус та обґрунтувати вжиті щодо цього явища заходи.
З дозволу правовласника, «АРТБУКС» є видавцем цієї книжки в Україні й друкує наклад видання, а також публікує електронну версію для самостійного завантаження на сайті видавництва. Таким чином ця книга буде доступною для кожної дитини та родини, і тому видання пропонується абсолютно безкоштовно всім, хто хоче її прочитати.
ДЕТАЛЬНІШЕ:
Ви можете завантажити свій примірник тут, або читати онлайн на сайті видавництва:

Комментариев нет:

Отправить комментарий