18.04.2020

З Великоднем!

Шановні наші колеги!

Щиро вітаємо вас та ваші родини зі світлим святом Воскресіння Христового!


Хай це свято наповнить ваші серця світлими почуттями віри, надії та любові, а дім ваш щодня повниться щастям та достатком, здоров’я буде надзвичайно міцним, а у родині панують любов, гармонія та сімейний затишок!
Цього року Великдень пройде на карантині. Знаємо, багато хто з вас хотів би провести всеношну в храмах. Але засмучуватися не треба. Уже освячені паски продають в магазинах, а службу покажуть по телебаченню.
Влада країни, глави всіх конфесій закликають віруючих залишатися вдома, не можна ризикувати своїм здоров'ям, життям інших людей. Священики стверджують: Господь все одно відвідає наші серця своєю радістю, незалежно від того, де ми будемо знаходитися фізично - навіть якщо вдома з молитвословом.
Знаходження в цьому році не в храмі стане жертвою прихожан в скарбничку загальної перемоги над коронавірусом, впевнені священнослужителі. Вони нагадують, що Ісус Христос приніс набагато більшу жертву - віддав своє життя за гріхи світу, зробив добровільно і смиренно. І саме на Великдень він воскрес, тим самим ознаменувавши перемогу життя над смертю.



Комментариев нет:

Отправить комментарий