06.11.2020

Планета медіа

 

Щороку восени традиційно відбувається Всесвітній тиждень медійної та інформаційної грамотності ЮНЕСКО, головною метою якого є привернення уваги до цього набору компетентностей та їх ролі в освіті.

Цьогоріч тиждень медійної та інформаційної грамотності, відбувся з 24 по 30 жовтня 2020 р. за темою: «Протидія дезінфодемії: медійна та інформаційна грамотність кожного і для всіх».

До проведення інформаційно-пізнавальних заходів долучилася і бібліотека Олександрійського фахового  коледжу культури і мистецтв.

Протягом тижня студенти стали учасниками години медіа грамотності «Планета медіа»,  де дізналися, якою має бути інформація, навчилися розрізняти достовірні та фейкові новини, а також взяли активну участь у майстер-класі «Електронна бібліотека як засіб підвищення якості навчально-виховного процесу».

У читальній залі бібліотеки для викладачів коледжу відбулася презентація проморолику «Педагог на часі змін. Платформи  та сервіси для дистанційного навчання». Освітяни ознайомились з добіркою корисних онлайн платформ для перевірки домашніх завдань, створення відеоконференцій, презентацій та онлайн тестів. Сподіваємось, що представлені сучасні освітні інструменти будуть  впроваджені та використані у педагогічному процесі!












Комментариев нет:

Отправить комментарий