16.11.2020

17 листопада - Міжнародний день студента!

 


Напевне кожен, хто був студентом, згадує ці роки з радісним трепетом та ностальгією. Це час найсміливіших експериментів – у навчанні, зовнішності, поведінці. І, звичайно, ми пригадуємо не так саме навчання, як власне перші серйозні «кроки дорослості» – студентський роман, випробування дружби, поїздки та подорожі за кордон, веселі посиденьки й кумедні випадки з життя-буття.

Справжня відчайдушна пора, купа невирішених справ, цікавих пропозицій, яскравих емоцій і ще й сесія до всього. А саме найочікуваніше свято – День студента.

Традиції святкування головного свята – як серйозні, так і кумедні – дуже схожі в Києві й Харкові, в Оксфорді й Тулузі, в Львові й Варшаві. За великим рахунком, вони зводяться до того, аби відзначити цей день якомога веселіше, активніше і «щоб прийдешні покоління знали, як потрібно святкувати»!

Тож дорогі наші студенти!

Щиро вітаємо вас зі святом – Міжнародним днем студента!

Бажаємо усім здоров'я, успіхів, творчого натхнення у навчанні та житті! Здійснення усіх мрій! Нехай завжди залишиться з вами радість чудових студентських років!

За матеріалами сайту профспілки працівників освіти і науки України https://pon.org.ua/novyny/7424-mzhnarodniy-den-studenta-svyato-yake-obyednuye.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий