16.11.2020

Толерантність – запорука людяності

 


16 листопада в усьому світі відзначають День толерантності. В цей день у 1995 році держави-члени ЮНЕСКО ухвалили Декларацію принципів терпимості, в якій йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етнічної належності чи кольору шкіри. Принципи толерантності закріпили у Загальній декларації прав людини, що проголошує неприйняття усіх форм дискримінації, недопущення геноциду і передбачає покарання за нього.

Бібліотека Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв долучилася до святкування Міжнародного дня толерантності. З цієї нагоди у навчальному закладі відбувся урок толерантності «Толерантність – запорука людяності» та міні–тренінг «Чи легко бути толерантним?».

Ведучі  Аміна Попкова та Олександра Килівник, студентки 3 бібліотечного курсу, разом з присутніми розкрили поняття «толерантність», зупинилися на питаннях толерантної поведінки, звичок, чуйності, взаємоповаги, людяності, терпимості і небайдужості. А проведене анкетування «Ваш рівень толерантності» та «Наскільки ви толерантні?» підвело підсумок заходу.









Комментариев нет:

Отправить комментарий