07.11.2019

Нові формати мистецької освіти: теорія і практика


З 05 по 07 листопада  2019 року на базі КВНЗ «Олександрійський коледж культури і мистецтв» проходив обласний семінар-практикум «Впровадження інноваційних технологій у навчальний процес закладів спеціалізованої мистецької освіти». В семінарі взяли участь викладачі спеціальних дисциплін вищих мистецьких навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації та мистецьких шкіл області.
До уваги  слухачів семінару в читальній залі  бібліотеки коледжу було облаштовано низку тематичних виставок «Нові формати мистецької освіти: теорія та практика».
Викладачі образотворчого мистецтва, всі, хто цікавиться проблемами навчання мистецтва, мали змогу ознайомитися з  навчально-методичною, довідковою профільною літературою,  фаховою періодикою та новими нотними виданнями.
Сподіваємось, що фахівці, які  працюють у сфері музичного  та естетичного виховання,  використають презентовані видання у підготовці до лекційних та практичних занять, поповнять репертуар вокальних ансамблів та  самодіяльних колективів, у підготовці до вокально-хорових конкурсів і фестивалів.










Комментариев нет:

Отправить комментарий