30.11.2019

ВІЛ/СНІД не позбавляє майбутнього!


Традиційно 1 грудня увесь світ відзначає День боротьби зі СНІДом в ім’я соціальної терпимості та розширення обміну інформацією про пандемію, що швидкими темпами розповсюджується усіма регіонами земної кулі. Саме такі спільні дії служать справі зміцнення організованих зусиль по боротьбі з ВІЛ/СНІДом.
Символом боротьби зі СНІДом є червона стрічка, яка була задумана весною 1991 року. Її ідея належить художнику Франку Муру. Проект «Червона стрічка» (перевернуте «V») - символ співчуття, підтримки і надії на майбутнє без СНІДу.
ВІЛ-інфекція – це проблема не лише медична. Нині масштаби поширення вірусу імунодефіциту людини набули глобального характеру і постають реальною загрозою соціально-економічному розвитку більшості країн світу.
На жаль, не оминуло воно і нашу країну. Сьогодні Україна займає перше місце в Європі та шосте — в світі за швидкістю розповсюдження ВІЛ і хворих на СНІД.
ВІЛ/СНІД — це проблема, яка стосується кожного. І кожен для себе повинен запам’ятати: єдина зброя проти СНІДу — це знання і власна обережність.

Комментариев нет:

Отправить комментарий