17.11.2019

Толерантність - це стосується кожного


Проблема розвитку духовності, зокрема толерантного ставлення людини до свого оточення, дуже актуальна в наш час. 11 листопада до Міжнародного дня толерантності у бібліотеці коледжу для студентів перших курсів було проведено годину спілкування з елементами тренінгу «Толерантність. Це стосується кожного». 
Яку людину можна вважати толерантною? Які риси зазвичай має така людина? Що таке толерантний підхід? Чи так важли­во бути толерантним?  - ці питання спробували з'ясувати ведучі заходу Олена Турбаївська та Юлія Яротник.
Під час тренінгу застосовувались інтерактивні форми роботи. Учасники активно обговорювали приклади толерантного ставлення в певних життєвих ситуаціях. Кожен учасник  мав можливість виявити ступінь толерантності, взявши участь в анкетуванні «Ваш рівень толерантності», «Наскільки Ви толерантні?».
Завідувач бібліотекою Т.М. Теличко продіагностувала студентів на предмет толерантності та провела огляд розгорнутої в бібліотеці бліц-виставки «Мистецтво співжиття - толерантність».
Такі заходи ще раз підтверджують, що бібліотека коледжу – це відкритий майданчик, куди може прийти кожен, аби провести час, зустрітися з друзями, обмінятися думками, завжди почуватися повноцінним й рівним.








Комментариев нет:

Отправить комментарий