29.10.2019

«А пам'ять священна…»


28 жовтня наша країна відзначає День визволення України від нацистських  загарбників. У цей день ми вшановуємо пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, вшановуємо героїв-ветеранів, які дожили до наших днів та є для нас прикладом мужності, відваги і любові до Батьківщини.
З метою формування патріотичного почуття гордості за старше покоління, учасників ІІ світової війни, бібліотека коледжу провела годину пам’яті «Дорогами мужності і слави…».  Разом з ведучими заходу Мариною Гаркавою і  Дашею Поповою присутні переглянули документальні відеоматеріали  про події найкривавішої у світі  війни. Відеофакти гітлерівських знущань над мирним населенням та військовополоненими до болю  вразили глядачів. Пісні, які прозвучали під час міроприємства, створили атмосферу «занурення» в трагічні роки війни. А вікторина про видатних земляків Діброву І.Д., Кошового П.К., Худякову А.Ф. поглибила знання студентів з історії нашого краю.
Доповненням до заходу стала тематична виставка фотоматеріалів, творів мистецтва та літератури, присвячених подіям Другої світової. Бібліографічний огляд виставки зробила Л.В. Письменна, бібліотекар коледжу. Вона наголосила, що скільки б не минуло часу, ми завжди пам’ятатимемо, якою жахливою є війна і якою ціною дається перемога життя над смертю.







Комментариев нет:

Отправить комментарий