23.03.2020

Навчання під час карантину

СВІТОВА ЛІТЕРАТУРА

ПАУЛО КОЕЛЬО
Знаменитий бразильський письменник і поет, творець надзвичайно популярних філософських притч, які розійшлися по світу багатомільйонними тиражами. Кожна нова книга Коельо стає сенсацією і має незмінний успіх поміж найрізноманітніших категорій читачів. 
В чому секрет успіху бразильця? І чому його твори надихають читачів з усього світу? Аби зрозуміти душу автора, для початку варто дізнатися дещо з його біографії. Таємниця митця проста: все що він описував у своїх творах – відбувалося з ним насправді.
Читати книги Пауло Коельо слід всім, хто небайдужий до розповідей з філософським підтекстом, хто хоче бути в курсі сучасних тенденцій в зарубіжній літературі або просто бажає познайомитися з творчістю письменника, про якого знає майже кожен.
Розповіді Пауло Коельо - це сучасні притчі про речі і цінності, знайомі кожному.
Усього лише тиждень, сім днів, може перевернути життя людини, коли в несподіваному зіткненні з любов'ю, смертю і силою вона знаходить себе. Ця тема об'єднує твори, що увійшли до захоплюючої трилогії від Пауло Коельо «В день сьомий».
«На березі Ріо-Пьедра сіла я і заплакала»
Це перший з романів трилогії, куди входять також «Вероніка вирішує померти» і «Диявол і сеньйорита Прим». Всі три розповідають про один тиждень з життя молодих жінок, що раптово опинилися перед викликом, на який треба відповісти негайно.
«На березі Ріо-Пьедра…» - веде читача слідами двох любителів нескінченних духовних пошуків уздовж Піренеїв, розкриваючи якнайглибші таємниці життя і любові.
Що буває з юним коханням, коли боязкість не дозволяє їй розкритися? І що буває, коли через роки доля знову з'єднує закоханих? Адже життя вже навчило її бути сильною і приховувати свої почуття, а він став духовним наставником і навіть, кажуть, здатний творити чудеса. Нова зустріч стає для них початком нового шляху. І перші кроки вони зроблять разом - на березі Ріо-Пьедра, в маленькому селі у Французьких Піренеях, де вони знаходять потрібні слова і вчаться цінувати один одного.

Читайте онлайн:
 Аудіо:

«Вероніка вирішує померти»
І про що ж може бути книга з такою назвою?  Звичайно ж, про життя і про смерть. Це історія про те, як починається хотіти жити, коли раптом розумієш, що стоїш перед лицем смерті. Час, наданий кожній людині, не безкінечний. І все треба робити вчасно.
Вероніка вирішила померти. Проте її вдалося врятувати, і дівчина опинилася у психіатричній клініці. Тут вона дізналася, що жити їй лишилося кілька днів. І дівчина зненацька відчула, що бажає жити!
Жити і кохати, радіти кожній миті, що має і сенс, і радість, і натхнення. Це її вибір. Лише тепер Вероніка навчилася цінувати кожну хвилину життя і насолоджуватися ним...
Екранізація
У 2005 році в Японії вийшов на екрани фільм «Вероніка вирішує померти», режисером виступив Кей Хорія (Kei Horie). У головній ролі - Йоко Макі.

У 2009 році на широкі екрани вийшов фільм «Вероніка вирішує померти» в головній ролі - Сара Мішель Геллар.

Читайте онлайн:
Аудіо:


«Диявол і сеньйорита Прим ».
Цей роман - дивовижна розповідь про людську душу, про необхідність робити моральний вибір.
В невеличкому гірському селищі Віскос з'являється незнайомець. За плечима в нього рюкзак, де лежать одинадцять зливків золота і ноутбук. Він прийшов у пошуках відповіді на питання, яке його давно мучить: до зла чи до добра схильні люди за своєю природою?
Селище стрічає його гостинно, а далі надовго стає місцем дії й виконавцем складного сценарію, вигаданого прибульцем.
Незвичайний герой Коельо ставить усе селище перед необхідністю морального вибору, наслідки якого, можливо, назавжди ляжуть тягарем на мешканців. Це чарівне оповідання про людську душу відкриває реальність добра і зла в кожній людині — і унікальну здатність кожної людини робити між ними вибір.

Читайте онлайн:
Аудіо:
https://knigavuhe.org/book/veronika-reshaet-umeret/

Читайте онлайн! Читайте із задоволенням!
Приємного прослуховування!

Комментариев нет:

Отправить комментарий