08.04.2019

Свято свят і торжество торжеств


На порозі – Великдень – одне із найбільших та найшанованіших церковних свят, яке відзначається і православними, і католиками, тобто усім християнським світом. День Воскресіння Христового є символом вічного Життя, перемоги Світла над Темінню, Дня над Ніччю, Весни над Зимою, свято, яке дарує Надію. Тому жодне свято не приносить стільки радості та душевної теплоти, як Великдень.
Про Свято Пасхи відвідувачі бібліотеки Олександрійського коледжу культури і мистецтв можуть більше дізнатися з матеріалів книжково-етнографічної виставки «Свято свят і торжество торжеств».
Тож запрошуємо усіх, хто цікавиться українською автентикою, традиціями й обрядами святкування Великодня, хто хоче розкрити таємниці українського писанкарства, відвідати розділ нашого блогу «Віртуальні виставки» та переглянути зібрані матеріали, безпосередньо скористатися якими можна в нашій бібліотеці.
Адже знаючи, зберігаючи наші традиції, звичаї, ми не лише маємо нагоду гарно і весело відсвяткувати Воскресіння Господнє, але і відновити, відчистити душу нашого народу від часом зайвих накопичень часу і чужорідних домішків.

Шануймося! Готуймося до Великодня!



Комментариев нет:

Отправить комментарий