02.05.2018

Охорона праці – запорука життя!


Відповідно до Указу Президента України «Про день охорони праці» 28 квітня ми відзначаємо Всесвітній день охорони праці. До тижня з охорони праці була залучена і бібліотека КВНЗ «Олександрійський коледж культури і мистецтв».
Завідувач бібліотеки Т.М.Теличко повсякчас проводить роботу, спрямовану на запобігання випадків травматизму, профілактики травматизму виробничого характеру, пожежної безпеки, гігієни праці. Так і цього разу для студентів коледжу було проведено інформаційну годину про попередження нещасних випадків та травматизму при користуванні електроприладами.
Щоб поглибити свої знання про причини виникнення пожеж, студенти переглянули відеоматеріали, де ще раз познайомилися з правилами пожежної безпеки, причинами виникнення пожеж та їх попередження, дізналися про засоби пожежогасіння. Висновком проведеного заходу стало усвідомлення студентами того, що їхнє здоров′я та життя певною мірою буде залежати від вміння діяти в надзвичайних ситуаціях.
У читальній залі для користувачів бібліотеки була організована тематична книжкова виставка нормативно-правової літератури з питань охорони праці «Безпечна праця – запорука добробуту» та проведено іі бібліографічний огляд.





Комментариев нет:

Отправить комментарий