27.10.2017

Героїв імена у пам`яті народу

Жовтень-листопад – осінні місяці, які чарують нас не лише різнокольоровим листям, а й славетною подією – звільненням України від фашистських загарбників. 73 роки віддаляє нас від буремних воєнних подій. Та скільки б не пройшло років і десятиріч, ми завжди будемо звертатися до тих історичних подій, що знаменують перемогу життя над смертю.
З метою вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні бібліотека училища провела просвітницький захід, годину вшанування «Берегти пам`ять про подвиг, славити живих».
Зацікавленість у молоді викликала організована до цієї славетної дати книжкова панорама «Не згасне вогонь Перемоги». У ході заходу студенти переглянули книги, альбоми з фондів бібліотеки, фронтові фотографії, документальні матеріали з історії Великої Вітчизняної війни та здійснили онлайн-подорож «У вогні палала Україна».
Скільки б не спливало часу, ми пам`ятаємо та схиляємо голови перед мужністю того покоління, яке вистояло і вибороло славетну Перемогу.



Комментариев нет:

Отправить комментарий