02.10.2017

«Бібліотек@: знай, мрій, твори»


Саме у вересні, який порадував нас теплими днями і яскравими фарбами, приходить до нас, бібліотекарів, чудове свято – Всеукраїнський день бібліотек.
З нагоди професійного свята працівники бібліотеки традиційно взяли активну участь у проведенні тижня спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», який цьогоріч пройшов під девізом «Бібліотек@: знай, мрій, твори».
Для користувачів бібліотеки було проведено низку цікавих заходів у новому форматі.
Протягом тижня відвідувачі бібліотеки знайомились з книжковою інсталяцією «Книжкові перлини з фондів бібліотеки училища», переглядали слайд-шоу «Бібліотека - твоя територія» тощо.
Студенти І-их курсів взяли участь в інтелектуальній вікторині «Читання ¬ – тренажер для розуму». Переможці конкурсної програми Антоній Мірошніченко, Дарина Новікова та Богдан Небесний (студенти І-го курсу спеціалізації «Видовищно-театралізовані заходи») отримали в подарунок книги та почесні відзнаки у номінаціях «Найерудованіший читач», «Найактивніший читач», «Найкоректніший читач».

Працівники бібліотеки дарували приємні моменти читачам впродовж всього тижня. Ми раді вітати користувачів щодня, адже бібліотека – це місце, де кожен може знайти свою територію мудрості, творчості і дозвілля. 







Комментариев нет:

Отправить комментарий