09.11.2017

В період з 31 жовтня по 02 листопада 2017 року  на базі  КВНЗ «Олександрійський коледж культури і мистецтв» слухачі виїзного семінару-практикуму підвищували свій фаховий рівень за темою «Впровадження інноваційних педагогічних технологій в освітній процес мистецьких навчальних закладів». Традиційно, обов’язковою складовою навчальної програми курсів підвищення кваліфікації є відвідування бібліотеки навчального закладу.
Усіх, хто завітав до бібліотеки, завідувачка Тетяна Миколаївна Теличко ознайомила з методично-навчальною та нотною літературою, орієнтованою на учнів, викладачів музичних шкіл, спеціалізованих музичних навчальних закладів та шкіл естетичного виховання.
 Гостей бібліотеки зацікавила книжкова виставка «Музичний хайвей», де було представлено широкий асортимент навчально-методичних видань «Музична школа» для різних інструментів, класів, хрестоматійна та учбова література для ДМШ, твори композиторів-класиків, сучасних українських композиторів, а також збірки популярної музики для широкого кола шанувальників музики.
Сподіваємось, що набуті знання та  багаж копій нових нотних видань будуть використані фахівцями у подальшій роботі.



Комментариев нет:

Отправить комментарий