06.04.2017

Щирий сміх подовжує життя

Сміх людський - чудесна штука!
Він - мистецтво і наука,
Він в житті і для життя.
                                П. Глазовий

1 квітня в світі відзначають Міжнародний день сміху. У цей день кожен не проти пожартувати над оточуючими, ніхто не застрахований від розіграшів і навіть найсерйозніші мимоволі посміхаються.

Бібліотека училища запросила студентів І-ІІ курсів спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа»  відсвяткувати День сміху разом.

Веселий діалог відбувся  між учасниками конкурсів та  ведучими сміх-тайму  Каріною Погорілою та Тетяною Куляк. Гості заходу не тільки жартували, розказували анекдоти, активно брали участь в розіграшах,  але й читали гуморески П. Глазового, Є.Дударя, переглянули відеоролик «10 цікавих фактів про посмішку і сміх» та мультимедійну презентацію «Гумор письменників України».

До Міжнародного дня гумору  в бібліотеці училища експонувалась розгорнута  книжкова бліц-виставка «Перлини народного гумору»,  на якій була представлена безсмертна колекція гумору та мудрості: твори класиків та  сучасних українських  авторів – гумор, фейлетони, байки…

Сподіваємось, створена справжня атмосфера свята подарувала усім гарний настрій, позитив і енергію. Тож смійтесь на здоров’я!

Комментариев нет:

Отправить комментарий