16.11.2016

Нові формати мистецької освіти: теорія і практика


З 01 по 03 листопада 2016 року на базі КВНЗ «Олександрійське училище культури» для викладачів спеціальних дисциплін ВНЗ культури і мистецтв та початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів області відбувся семінар-практикум «Нові формати мистецької освіти: теорія і практика».
До уваги слухачів семінару-практикуму в читальній залі бібліотеки училища було облаштовано низку тематичних виставок «Професійний навігатор» із циклу «На допомогу викладачу».
Для викладачів образотворчого мистецтва, усім, хто цікавиться проблемами навчання мистецтва було проведено мультимедійний огляд-презентацію навчально-методичної літератури та спеціальної фахової періодики «Барви натхнення». Слухачі переглянули каталоги виставок українських сучасних
художників та серію мистецьких книг «Наш час – наш простір».
Викладачі початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів мали змогу ознайомитись з новими нотними виданнями: музичними творами вітчизняних та зарубіжних композиторів, музичним фольклором, довідковою профільною літературою, монографіями з питань музикознавства, фаховими періодичними видання, навчальними посібниками, звукозаписами на електронних носіях інформації.
Сподіваємось, що фахівці, які працюють у сфері музичного та естетичного виховання, отримали інформаційну допомогу. Переглянуті навчально-методичні та нотні видання будуть використані ними у процесі підготовки до лекційних та практичних занять, у формуванні вокально-хорових
 навичок учнів, підбору вокально-хорових вправ і репертуару для дитячих хорів, поповненні репертуару самодіяльних колективів, вокальних ансамблів, солістів та підготовці хорових колективів до вокально-хорових конкурсів і фестивалів.



Комментариев нет:

Отправить комментарий