16.11.2016

Запроси до серця книгу

«Любов до книги – необхідна умова загальної культури людини.
Без неї неможливо стати хорошим спеціалістом  у будь – якій галузі знань».
М. Амосов
Згідно з Указом Президента України № 471/ 98 від 14. 05. 1998 р., приходить до нас, бібліотекарів, професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек, відзначення якого свідчить про глибоку повагу народу до скарбниць духовних надбань людства, зібрання інтелектуальних і культурних цінностей.

На честь Всеукраїнського дня бібліотек в бібліотеці училища стало традицією влаштовувати різноманітні святкові акції і заходи, присвячені урочистому дню.
У рамках відзначення професійного свята серед студентів спеціальності «Бібліотечна, інформаційна та архівна справа» бібліотека провела конкурс професійного зростання «Запроси до серця книгу».
Захід був спрямований на формування читацької культури, стимулювання професійного розвитку, підвищенню творчого потенціалу майбутніх бібліотекарів. Студенти мали можливість продемонструвати свої знання, ерудицію взявши участь в конкурсах «Знайти автора», «Книги – назви жіночих імен», «Бібліотечне лото».
Будь-яке свято – це багато щирих, вірних друзів, це теплі слова вітань. Не виняток і наш день. Музичне вітання бібліотечним працівникам та викладачам спеціальності подарували вдячні читачі Валерія Піскун (ІІ хор.), Катерина Філатова (ІІІ бібл.), з вітальним словом виступила Ольга Ревіна (ІІ бібл.)
Неперевершеними були ведучі заходу, студенти спеціальності «Менеджер соціокультурної діяльності» Максим Василишин та Таїсія Посипай.
Саме вони своїм настроєм створювали святкову атмосферу.
На урочистості були запрошені переможці конкурсу фотосвітлин «Читання – це імідж». Бібліотечне журі, враховуючи віртуальні голоси, відібрало три фотографії, які виявилися креативними, оригінальними і цікавими. Переможці конкурсу Ніна Богачова, Софія Махненко, Едуард Підгорний були відзначені гучними оплесками та солодощами.
Упродовж дня в бібліотеці діяла книжково-ілюстративна виставка-бенефіс «Бібліотек@ - створи своє майбутнє». Під час віртуальної екскурсії «Знайомство з бібліотекою» студенти-першокурсники ознайомилися з інформаційними ресурсами бібліотеки, режимом її роботи та правилами користування.
 Святкування Всеукраїнського дня бібліотек пройшло цікаво та креативно. Проведення таких заходів сприяє зростанню іміджу бібліотеки, а активна участь та незабутні враження користувачів - це і є формула нашого професійного успіху.

Комментариев нет:

Отправить комментарий