21.11.2016

Толерантність – дорога до майбутнього

Година  спілкування

Останнім часом слово «толерантність» набуло значної популярності. Досить важливо терпимо, з розу­мінням, толерантно ставитися до поглядів, переко­нань, думок, традицій інших людей.

Яку людину можна вважати толерантною? Які риси зазвичай має така людина? Що таке толерантний підхід? Чи так важли­во бути толерантним? Саме ці питання спробували  з`ясувати студенти ІІІ курсу спеціальностей «Хореографія» та «Декоративно-прикладне мистецтво» разом з викладачем психолого-педагогічного циклу Г.С. Познаховською. 
Галина Степанівна продіагностувала студентів, провівши анкетування «Ваш рівень толерантності», «Наскільки Ви толерантні?»  та провела гру «Асоціативний ряд». 

Приєдналася до проведення заходу і бібліотека училища. Завідуюча бібліотекою Т.М. Теличко познайомила присутніх із значенням слова «толерантність» та провела огляд розгорнутої в бібліотеці бліц-виставки «ХХІ століття - століття толерантності», присвяченої Міжнародному дню толерантності.  
Присутні дійшли висновку: для того щоб досягти успіху в житті, не витрача­ти сил на конфлікти, «побутові війни», доцільно сформувати в собі толерантність як рису характеру. І тоді нас — щирих, добрих, сердечних — бу­дуть любити і поважати. І світ стане кращим. Тож будьмо толерантними!

Комментариев нет:

Отправить комментарий