02.09.2020

Перший урок 2020-2021 н.р. «Інтелект і здоров’я»

 Ось і розпочався новий 2020/2021навчальний рік, нелегкий, непередбачуваний, з новими правилами. Оскільки реалії сьогодення привертають увагу до проблеми загальнолюдських цінностей, утвердження здорового способу життя, День знань та Перший урок під назвою «Інтелект і здоров’я» в Олександрійському фаховому коледжі культури і мистецтв було проведено у просвітницькому форматі щодо COVID-19.

Щоб зрозуміти, у чому підступність цього вірусу, та переконатися в доцільності карантинних заходів і дотримання правил особистої гігієни, ведучі Богдан Довгий та Діана Семенова разом зі студентами І–х курсів занурились в загальні відомості про віруси та їх вплив на організм. Аби протидіяти поширенню хвороби, не панікувати і бути в безпеці, присутні на заході переглянули навчальні  відео про COVID-19.

Завідувачка бібліотеки Тетяна Теличко та медична сестра коледжу Карина Козеровська «озброїли» студентів знаннями про COVID-19 та пандемію. Нагадали присутнім про те, як захиститися від коронавірусу та акцентували увагу на алгоритмі дій за підозри СОVID-19.

Доповнила інформаційну картину заходу книжково-ілюстративна виставка-застереження «Культура здорового способу життя у нових обставинах». 

      








Комментариев нет:

Отправить комментарий