19.12.2019

Новорічний хаукаст «Фантазія умілих рук»

Зима - це казкова пора року, яка дарує нам безліч свят, подарунків, ігор, забав та можливість більше спілкуватися і весело проводити час разом.
Напередодні новорічних свят, а саме 19 грудня, на свято Миколая, в бібліотеці коледжу знову відчинила свої двері «Творча Hand-made майстерня».
Привітні бібліотекарі, різноманітні журнали, гарно оформлена книжкова виставка та вигадливо прикрашене приміщення створили чарівну атмосферу передноворіччя.
Першими  на майстер-клас «Зимова фантазія» завітали студенти І хорового та І режисерського курсів. Під керівництвом досвідчених умільців, студентів ІY курсу спеціальності «Декоративне мистецтво, прикладне мистецтво, реставрація» Юлії Кажан та Богдана Солов’яна  присутні виготовляли святкові сувеніри та новорічні прикраси з паперу.  
Виготовлення новорічних композицій захопило присутніх на заході. Вони дали волю фантазії та створили справжні шедеври своїми руками. Фаворитами ж виробів, звичайно, стали паперові сніжинки зі своїми химерними візерунками, ці традиційні прикраси зимового свята.
Приємною несподіванкою стала чудова величальна пісня у виконанні студенток І хорового, якою вони привітали всіх зі святом Миколая, побажавши міцного здоров’я, добра, радості, великої духовної благодаті, а студентам успішно скласти сесію.
Відчувши радість та справжню естетичну насолоду, з гарним новорічним настроєм, учасники майстер-класу взяли участь у святковій фотосесії. 



















Комментариев нет:

Отправить комментарий