11.12.2019

Всеукраїнський тиждень права «Закон у моєму житті»


Всеукраїнський тиждень права проводиться щороку в тиждень, який включає 10 грудня – День прав людини. Він відзначається в знак проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.
Ураховуючи важливе значення правової освіти, виховання у молоді поваги до закону і прав людини, бібліотека коледжу й цього року долучилася до проведення заходів правової тематики.
В межах тижня для студентів коледжу бібліотекою було проведено інформаційно-правове шоу «Молодь крокує у майбутнє: мораль, право і здоров’я», заняття з елементами тренінгу «Що таке булінг і як з ним боротися».
Учасники тижня правових знань переглянули відеоролик «Види булінгу», де на прикладах дізналися про види, схеми булінгу, його наслідки та відповідальність за вчинення дій, що чинять моральний, матеріальний чи психологічний тиск.
Правова вікторина «Закони твого життя» допомогла виявити рівень правової свідомості запрошених, дозволила учасникам заходу перевірити та закріпити отримані під час зустрічі знання.
Під час заходів було обговорено питання толерантності у молодіжному середовищі, проблему правопорушень серед неповнолітніх та відповідальність за їх скоєння.
Протягом Тижня в бібліотеці діяла книжкова виставка-інформація «Закони України: Вивчайте! Знайте! Поважайте!», проводились тематичні огляди.
Тиждень права пройшов цікаво, змістовно і, головне, засвідчив небайдужість нашої молоді до питань правової обізнаності, формування правової свідомості і правомірної поведінки.







Комментариев нет:

Отправить комментарий