30.05.2019

Обирай свободу від куріння!

Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням, встановлений у 1987 р. Всесвітньою організацією охорони здоров’я, відзначається 31 травня кожного року. У цей день по всьому світу проходять антитютюнові акції. На сьогоднішній день, за даними звіту Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), від вживання тютюну планета втрачає понад 5 млн людей. Ситуація з тютюнопалінням в Україні викликає все більшу тривогу і занепокоєння.
Адже різко зросла кількість курців не тільки серед дорослих, а й молоді, навіть дітей шкільного віку. Тому потрібно постійно нагадувати всім про шкідливість тютюнопаління, а також захистити від курців тих, хто не палить.
          До Всесвітнього дня без тютюну (з циклу заходів «Молодь за здоровий спосіб життя») в бібліотеці коледжу оформлена виставка-застереження «Обирай свободу від куріння!», на якій представлена література про шкідливий вплив куріння на організм людини.
Тож працівники бібліотеки звертаються до студентів із закликом відмовитися від паління та взяти на себе відповідальність за своє майбутнє!




Комментариев нет:

Отправить комментарий