02.11.2018

Бібліотека коледжу на допомогу фахівцям музичного та естетичного виховання


З 23 по 25 жовтня  2018 року в КВНЗ «Олександрійський коледж культури і мистецтв» для викладачів вищих навчальних закладів культури і мистецтв та мистецьких шкіл області відбувся семінар-практикум на тему: «Сучасна культурно-мистецька освіта: виклики та перспективи».
 Слухачі семінару мали можливість познайомитись із унікальним за змістом музичним фондом бібліотеки коледжу. Традиційно дієвим засобом  впливу на формування читацької уваги залишається тематичний перегляд літератури. В читальній залі бібліотеки був організований  перегляд нової  навчально-методичної літератури на тему «Пазли успіху: сучасний інструментарій учителя».
Для викладачів сольного та хорового співу, музично-теоретичних дисциплін, викладачів по класу фортепіано, народних, духових  інструментів, образотворчого та хореографічного мистецтва було облаштовано низку тематичних виставок.
Фахівці, які працюють у сфері музичного та естетичного виховання, активно використовували можливості ксерокопіювання нотних видань та переглянули мультимедійні продукти, створені працівниками бібліотеки коледжу: віртуальний інформ-дайджест «Музичний калейдоскоп», прес-кліпінг «На професійній орбіті» тощо.
Сподіваємось, переглянуті нові навчальні посібники, нотні та фахові періодичні видання будуть використані фахівцями у формуванні вокально-хорових навичок учнів, поповненні репертуару та у підготовці до вокально-хорових конкурсів і фестивалів.



 


Комментариев нет:

Отправить комментарий