21.03.2017

Туберкульоз – хвороба віку

Вже стало традицією в бібліотеці училища проводити соціокультурні заходи, присвячені здоровому способу життя. До Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на туберкульоз в бібліотеці був проведений віртуальний урок здоров`я «Туберкульоз - хвороба віку».
Ведучі заходу, студентки ІІІ курсу спеціальності «Бібліотечна справа» Тетяна Куляк, Каріна Погоріла, поглибили знання студентів про туберкульоз; акцентували увагу на причинах поширення хвороби та заходах профілактики.
Туберкульоз, за визначенням провідних вчених, продовжує залишатися глобальною проблемою. Тому інформаційний перегляд соціальних відеороликів та відеоматеріалів спонукав молодь замислитися про страшну фізично та духовно виснажливу хворобу.

Під час заходу студентська молодь мала можливість ознайомитися з організованою в бібліотеці виставкою-застереженням «Туберкульоз - хвороба віку». Завідуюча бібліотекою Т.М. Теличко навела багато прикладів, коли туберкульоз вражав відомих, талановитих, соціально активних і працездатних людей. В кінці підкреслила, що туберкульоз - це інфекційна, соціально небезпечна хвороба, яка вимагає тривалого комплексного лікування.
Головне - вчасно звернутися по допомогу. І слід пам`ятати, що наше здоров`я - у наших руках! 



Комментариев нет:

Отправить комментарий