17.02.2017

Інформаційний коктейль «Чарівний Валентинів день»

Любов підносить серце над землею і робить дивовижні чудеса.
Стає людина зовсім інша з нею, тоді в її душі живе краса.
Тоді в душі троянда розцвітає, співає у душі тоді весна!
Любов людська велику силу має, зцілити може й оживить вона.

День Святого Валентина традиційно вважається молодіжним святом. Мабуть тому 14 лютого у читальній залі  бібліотеки училища  був аншлаг. Студенти перших  курсів завітали на літературно-розважальне шоу «Лиш про любов сьогодні всі слова».
Ведучі Оля Ревіна і Катя Адамович, студентки ІІ бібліотечного курсу, емоційно помандрували разом з  присутніми Країною Любові.

Згадали легенди про святого Валентина, народні прислів`я та приказки, переглянули відеокліпи. Дівчата вміло поєднували інформаційні хвилинки з нестандартними романтичними завданнями, в яких глядачі з задоволенням брали участь.
Саме у цей найромантичніший день у році, коли, здається, кохання витає у повітрі, хлопці дуже швидко знаходили гарні слова для компліментів, винахідливо запрошували дівчат на
побачення, згадували пари закоханих, чиє кохання стало  відомим на весь світ.
Молодь залюбки  приймала участь в інтелектуальних конкурсах. Найбільш ініціативні та творчі учасники одержали подарунки-сюрпризи від бібліотеки училища. А всі учасники шоу отримали сердечка-валентинки, а також гарний настрій та приємні враження!



Комментариев нет:

Отправить комментарий