27.10.2020

«Рокам ніколи пам’яті не стерти»

 До 76-річчя з Дня визволення України від фашистських загарбників

І живуть у пам’яті народу

Його вірні дочки і сини,

Ті, що не вернулися з походів

Грізної, великої війни…

В. Симоненко

Минають роки, відлітаючи у вічність… Все далі і далі відходять від нас грізні та важкі роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто ціною власного життя захистив нашу країну від гітлерівської агресії.

28 жовтня  - свято, яке відзначається в Україні щорічно, в день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України.

До 76-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників в бібліотеці коледжу організовано історико-патріотичну викладку «Рокам ніколи пам’яті не стерти», присвячену безсмертному подвигу, ратній та трудовій звитязі українського народу в роки Другої світової війни.

Документи, представлені в експозиції, висвітлюють причини виникнення Другої світової війни, відтворюють широку панораму подій від початку війни в 1939 році до капітуляції нацистської Німеччини, розкривають історичну правду про переможні й трагічні дні, змальовують образи учасників воєнних подій.

В цей День ми приєднуємося до вшанування всіх, хто забезпечив це звільнення і висловлюємо слова глибокої вдячності ветеранам, партизанам та учасникам Другої світової війни. Добра пам’ять про вас завжди буде жити в наших серцях.

З Днем визволення України!



Комментариев нет:

Отправить комментарий