20.03.2019

21 березня - Всесвітній день поезії



Поезіє – ти сила чарівна, що музикою слово надихає
                                  Л. Костенко

Поезія… Вона покликана хвилювати, давати насолоду, плекати високі почуття, збагачувати духовність. Поезія, як зазначено  в ухвалі ЮНЕСКО, може стати відповіддю на найгостріші та найглибші духовні запити сучасної людини, але для цього необхідно привернути до неї якнайширшу громадську увагу. Саме тому ухвалою 30-ої сесії ЮНЕСКО встановлено Всесвітній день поезії – свято, яке відзначається щороку 21 березня.

З нагоди Всесвітнього дня поезії з 20 березня у бібліотеці коледжу культури і мистецтв експонується виставка одного жанру «Поезіє – ти сила чарівна, що музикою слово надихає». Мета представленої експозиції - залучити якомога більше студентської молоді до мистецтва поетичного слова, привернути увагу до творчої спадщини українських та зарубіжних поетів-класиків, творчості сучасних авторів та поетів-земляків обласного літературного об’єднання «Степ».

Запрошуємо всіх бажаючих у творчий політ поетичного слова і пам'ятаймо, що поезія - це найпрекрасніше в людині, що єднає всіх задля утвердження цього прекрасного в житті. Тож, любімо поезію, відчуваймо її гармонію, дихаймо нею, аби змінювати світ на краще!





Комментариев нет:

Отправить комментарий