21.12.2018

Новорічний декор своїми руками


У бібліотеці коледжу вже стало доброю традицією напередодні новорічних свят проводити майстер–класи по виготовленню іграшок і сувенірів. Створення новорічного декору – це веселий процес, така творчість приносить масу позитивних емоцій, виховує естетичний смак, залучає до спільної праці, а яскраві декорації створюють святкову атмосферу.
Присутні на заході відчули це на собі, коли Тетяна Романюк, Олександра Шаповал, Анна Кучумова і Юлія Сурмило (студентки ІV курсу спеціальності «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація») розпочали свій новорічний хенд-мейд з виготовлення ялинкових прикрас з паперу. Вкладаючи у кожний виріб старання та любов, досвідчені майстрині створювали чарівні сніжинки, зірочки, фігурки казкових персонажів, заряджаючи присутніх по-справжньому зимовим настроєм.
Додали позитиву і цікаві розповіді Олени Турбаєвської і Єви Родіонової про українські традиції святкування Нового року, перегляд тематичного відео. Налаштуватись на свято надихало й саме оформлення бібліотеки, яке було декороване мистецькими виставками – інсталяціями. 












Комментариев нет:

Отправить комментарий