23.09.2018

Подвигу жити вічно


Минають роки, відлітають у вічність, але є дати, непідвладні часу. 22 вересня відзначається День партизанської слави. Свято встановлено в Україні «...на підтримку ініціативи ветеранів війни та з метою всенародного вшанування подвигу партизанів і підпільників».
Напередодні відзначення Дня партизанської слави, вшановуючи пам`ять героїв, у читальній залі бібліотеки коледжу  для студентів перших курсів була проведена година пам`яті «Подвигу жити вічно».
Під час заходу молодь  познайомилися зі сторінками історії періоду Другої світової війни та про роки окупації в Україні,  дізналися про партизанський рух на території рідного краю, про діяльність підпільних організацій на окупованих територіях..
Розповідь ведучих Вікторії Білик та Анастасії Невідомої про діяльність партизанського руху на Україні доповнили вірші, присвячені подіям воєнних днів та пісня у виконанні Олександри Голобородько. Захід супроводжувався переглядом хроніки воєнних днів Другої світової війни.
Завідувач бібліотекою Т.М. Теличко ознайомила користувачів з книжковою  виставкою-панорамою «Незламний фронт доблесті й відваги».






Комментариев нет:

Отправить комментарий