06.09.2018

Україна починається з тебе!

Люблять батьківщину не за те, 
що вона велика, а за те, що своя 
                              Сенека
        Початок навчального року – це завжди зворушливе, хвилююче свято, зустріч із вірними друзями та шлях до нового й цікавого. Цьогоріч продовженням свята для студентів нашого закладу став Перший урок «Україна починається з тебе!». Працівники бібліотеки запросили студентів І, ІІ, ІІІ курсів спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності», першокурсників спеціальності «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» та студентів І,ІІ курсів спеціальності «Хореографія» до клубу коледжу.
      Ведучі Анастасія Деркач та Анастасія Недвига, студентки ІІІ режисерського курсу, запропонували присутнім здійснити онлайн -мандрівку «Україна – моя Батьківщина». Студенти ознайомились із здобутками та досягненнями українського народу, визначними пам`ятками України. Яскравості, позитивності заходу додав відеокліп «Україна - це ти!» та інтелект-кейс з цікавинками про Україну.
       Студенти із захопленням сприймали почуте, адже патріотичні почуття, любов до своєї Батьківщини, прагнення до змін на краще – це ті риси, що виховують справжню людину.
   Сподіваємось, що студенти коледжу, які були присутні на цьому заході, отримали заряд позитивної енергії на цілий рік. 










2 комментария: