20.01.2017

Періодика 2017


Всеукраїнський щоквартальний освітньо- мистецький часопис «Артклас» ексклюзивний передплатний посібник для всіх, хто цікавиться мистецтвом, викладачів художньо-естетичних дисциплін, студентів гуманітарних та художніх ВНЗ.
«Бібліотечна планета» – науково–виробничий журнал, виходить щоквартально. Засновник – Національна парламентська бібліотека України. Поєднуючи науку і практику, висвітлює актуальні питання бібліотечної справи, практичне їх застосування та удосконалення. Подає досвід бібліотек України, Західної Європи, Польщі, Росії, Білорусі. Тематичні напрямки: розвиток інформаційних ресурсів регіону; портрети бібліотек, колективів, окремих особистостей; діяльність бібліотек в умовах регіонального самоврядування; взаємодія з владними органами, громадськими організаціями; виконання загальноукраїнських та регіональних програм; структурні зміни в управлінні і функціонуванні, інноваційна діяльність; повідомлення про найбільш цікаві події в бібліотеках. Розрахований на бібліотекарів, студентів, викладачів.
«Дивослово» - для вчителів української мови та літератури запропоновані такі розділи:
«Методика викладання мови і літератури»,
«Педагогічні інновації», «Мовознавство», «З духовної спадщини» і «Мистецька вітальня».
«Дніпро» — щомісячний читацький літературно- художній журнал.
Журнал має постійні рубрики: - Прози - Поезії - Театру і драми - Гумору - Мистецької майстерні - Молодняка - Критики - Нобелівки - Астрології та інші не менш цікаві, а також ексклюзивні рубрики, які тематично доповнюють кожний номер журналу.
«Імідж сучасного педагога», Всеукраїнський науково-практичний освітньо-популярний журнал, інформує освітянську громадськість про здобутки науки і передового педагогічного досвіду; висвітлює інноваційні підходи до теорії навчання та виховання.
«Зарубіжна література в школах України» - науково-методичний журнал для вчителів, науковців, студентів, школярів та всіх тих, хто цікавиться світовою літературою.
«Інформаційний збірник Міністерства освіти і науки України» надійне джерело офіційної інформації для освітян України. Саме тут публікуються урядові постанови, накази та нормативно-інформаційні документи з галузі освіти, накази і рішення колегії Міністерства освіти і науки України, методично - інструктивні листи тощо.
«Методист» — широке поле найкращої та  цікавої інформації для тих, хто своєю професією виконує роль артерій в організмі української освіти. Адже покликання методистів — забезпечити безперебійну роботу  освітньої галузі, стимулювати її розвиток та підтримувати життя.
«Мистецтво та освіта» - теорія та історія мистецької освіти, нові програми, методика викладання мистецтва, художня галерея.
«Музика» — музичний ілюстрований науково- популярний журнал. У журналі представляється панорама     сучасного     музичного      мистецтва.
«Музика» коментує останні події, досліджує проблемні теми, обговорює те, що слід знати, і радить об'єкти, які варто подивитися, послухати, прочитати.
«Музична школа» - навчально-методичне нотне видання, ноти для учнів та викладачів музичних шкіл. Ноти для різних інструментів та всіх класів.
«Народна творчість та етнологнія» – науково- популярний ілюстрований журнал ІМФЕ ім. М. Т. Рильського НАН України та Національної академії наук України.
Висвітлюються питання теорії, історії і сучасного стану народної культури: словесної, музичної і пісенної народної творчості, хореографічної народної творчості, народного образотворчого мистецтва, народного побуту (етнографії), театральної і кінематографічної самодіяльності.
«Образотворче мистецтво» - науково-популярне видання, що висвітлює сучасний стан, історію та теорію українського мистецтва.
«Охорона праці» - науково-виробничий щомісячний журнал, засновниками якого є державний комітет України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду на допомогу спеціалісту з охорони праці.
«Перець. Весела республіка» - щомісячний кольоровий сатирично-гумористичний журнал: гуморески, фейлетони, вірші, анекдоти, народні усмішки, афоризми, пародії, карикатури, іноземний гумор.
«Позакласний час» - науково-методичний журнал, на сторінках якого можна прочитати про новини шкільного самоврядування, знайти сценарії шкільних свят, конкурси, мандри, розваги.
Пожежна та техногенна безпека» - всеукраїнський науково-виробничий журнал. Засновник - ТОВ «ПОЖОСВІТА» друкує цікаві та корисні матеріали щодо пожежної безпеки громадян та організацій.
«Українська культура» - культурологічний, щомісячний        всеукраїнський     ілюстрований журнал. Основні теми видання – музика, кіно, література, образотворче мистецтво, архітектура, нові медіа, дизайн, фотографія.
«Український театр» — всеукраїнський ілюстрований науково-популярний журнал, на сторінках якого висвітлюється історія і сучасний стан театрального мистецтва.
«Шкільна бібліотека» – щомісячний журнал. Засновник   та   видавець   –   ТОВ   «Редакція     газети «Позакласний час».
Це авторитетне видання для фахівців, містить повну актуальну інформацію, розкриває таємниці майстерності, презентує ідеї, творчі роботи колег – сценарії бібліотечних заходів, бібліотечні уроки. Рубрика «Хрестоматія школяра» дає можливість поповнити фонд шкільної бібліотеки книгами зі шкільної програми. Отже «Шкільна бібліотека» - журнал для тих, хто шукає і хоче досягнути позитивних змін.
«Шкільний інформаційно-бібліотечний центр. Бібліотечна робота» щомісячний інформаційно-методичний та бібліографічний журнал, видається з січня 2012 року, містить матеріали для бібліотечно-інформаційного обслуговування, додаються  бібліографічні списки, картки, компакт-диск. Засновник і видавець - Український інститут нормативної інформації.
«HandMade»- идеи, советы по продаже изделий ручной работы в Украине, обмен опытом, мастер-классы DIY, календарь мастер-классов и событий в мире.
«Англійська мова й література» - повне інформаційно-методичне забезпечення викладання англійської мови в середній школі: сучасні методики, розробки уроків, тести, ігри, завдання, тексти для читання та аудіювання, дидактичні матеріали на спеціальних сторінках для копіювання.
«Виховна робота в школі» - теорія та психологія виховання; моделі виховних систем, досвід виховання, сценарії свят; нестандартні авторські розробки уроків та позакласних заходів – все це стане в нагоді - для класних керівників та організаторів виховної роботи в школі.
«Завучу усе для роботи» - журнал заступника директора школи. Система  роботи, документація, досвід професіоналів, практичні матеріали.
«Історія та правознавство» - розробки уроків, тематичних і позакласних заходів,інтервю з авторами підручників і програм, рекомендації провідних методистів та спеціалістів Міністерства освіти, актуальні питання сучасної історичної науки.
«Мистецтво в школі» - повне методичне забезпечення, досвід, сучасний дидактичний матеріал у спеціальних вкладах.
«Педагогічна майстерня» - ставить за мету допомогти вчителеві стати  віртуозом педагогічної справи. Для цього на сторінках нашого журналу – актуальні інтерв’ю авторів  книг та програм, новини освіти в країні й за кордоном, обговорення важливих питань шкільного життя.
«Управління школою» - про те, що таке ефективне управління та яке відношення воно має до сучасної школи. Як керувати собою, людьми, своїм часом, фінансами й робочим процесом. Як розпізнати екстенсивні та інтенсивні технології навчання, виховання та управління.
«Баланс-бюджет» - всеукраїнське та авторитетне видання для бюджетних організацій і працівників фінансово-економічних служб, яке містить необхідну інформацію компетентних фахівців, нормативні документи, що регулюють фінансово-господарську діяльність. Видається з 2001 року.
«Вільне слово» - засновник Олександрійська міська рада.
«Городской курьер» издается в г.Александрии с 1996 года. Состоит из рубрик новостей, актуальных сводок криминальной и чрезвычайной хроники, спортивная и домашняя странички также популярны среди читателей.
Отдельный вкладыш-приложение к каждому выпуску - Телепанорама - самая полная в Александрии телепрограмма кабельных и эфирных каналов телевидения, включая региональное вещание.
Газета издается на русском и украинском языках. Публикуются оригинальные статьи на разнообразную тематику.
«Зарплата та кадрова справа» —професійне видання для кадровиків, бухгалтерів та економістів з праці. У кожному номері: практичні рекомендації, наочні приклади, докладний аналіз «зарплатного» бухобліку, його підводні течії, мілини та айсберги.
 «Комсомольская Правда в Украине» - самые свежие новости Украины и мира.
«Культура і життя» — загальнодержавна українська щотижнева газета.
"Народне слово" - газета Кіровоградської обласної ради та обласної державної адміністрації
«Олександрійський тиждень» - міськрайонна громадсько-політична газета.
«Оплата праці» — найзапитаніше видання  серед бухгалтерів з оплати праці та кадровиків бюджетної та комерційної сфер. Його особливість і беззаперечний плюс — в обов'язкових коментарях до публікованих документів з роз'ясненнями найпроблемніших питань. Газета виходить двічі на місяць. І в кожному випуску наводяться конкретні приклади нарахування і сплати ЄСВ, ПДФО, надбавок, доплат, індексації зарплат, відпускних, лікарняних та декретних. Таке подання матеріалу фактично робить їх практичною настановою для роботи і страхує від багатьох помилок.
Газета «Освіта України» - джерело необхідної ексклюзивної інформації для середньої та вищої школи, батьківської громадськості, учнівської та студентської молоді.
«Україна  Молода» -  щоденна  інформаційно- політична газета.
«Україна-Центр» - обласна громадсько- політична газета , всеукраїнський щотижневик.
«Урядовий кур’єр» - газета центральних органів виконавчої влади (індекс – 61035) заснована в 1990 році. Засновник – Кабінет Міністрів України, виходить 5 разів на тиждень, адреса в INTERNETI: www.ukurier.gov.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий