12.09.2016

УВАГА!  КОНКУРС!!!
З нагоди святкування Всеукраїнського Дня бібліотек бібліотека училища оголошує конкурс фотосвітлин «Читання – це імідж».
Умови конкурсу:
Конкурсні роботи приймаються з 9 по 26 вересня 2016 року.
Для участі в конкурсі необхідно долучитися до групи Кулёк, що знаходиться в соціальній мережі ВКонтакті та самостійно додати одну фотографію у ФОТОАЛЬБОМІ  КОНКУРСУ: «Читання – це імідж».
·        Фото має бути оригінальним та цікавим.
·        Фото має відображати тему.
·        Фото не повинно порушувати авторських прав.
·        Один учасник може подати лише 1 фото.
·        Фото обов’язково мають бути підписані наступним чином:
а) прізвище та ім’я;
б) курс, спеціальність та спеціалізація, на якій Ви навчаєтеся.
Переможців – 3 кращі фотографії – буде обирати бібліотечне журі з урахуванням віртуальних голосів.
Фотовиставка кращих робіт буде експонуватися в бібліотеці протягом жовтня-листопада 2016 року,  демонструватися на каналі «Олександрійське училище культури» відеохостингу YouTube та сайті училища.
Крім того, переможці конкурсу отримають окрім респекту та поваги, ще й солодкі подарунки, а також невеличкі унікальні подаруночки від групи Кулёк.

Нагородження переможців відбудеться 30 вересня на святі «Запроси до серця книгу».



Щоб у серці жила Батьківщина

Буває, часом сліпну від краси.
Спинюсь, не тямлю, що воно за диво,–
оці степи, це небо, ці ліси,
усе так гарно, чисто, незрадливо,
усе як є – дорога, явори,
усе моє, все зветься – Україна.
Ліна Костенко
Словами української поетеси Ліни Костенко було  розпочато  Перший  урок «Щоб жила  у серці Батьківщина». Особливо актуально ці слова звучать у рік відзначення 25-ї річниці від дня проголошення незалежності України та змушують кожного задуматися про нелегкий шлях до суверенності та державотворення.
Що означає Україна для кожного з нас? Саме на це питання намагались відповісти студенти на уроці державності.
Працівники бібліотеки ознайомили запрошену молодь з архівними та довідковими матеріалами, що висвітлюють низку історичних подій ХХ століття, запросили помандрувати сторінками чвертьстолітньої  історії  Української Незалежності та здійснити віртуальний пам`ятний маршрут по визначних місцях країни.
Емоційному піднесенню та зацікавленості сприяв музичний супровід.  Студенти спеціалізації «Народне пісенне мистецтво» Юрій Осадчий та Даша Борисенко виконали  пісні про Україну.
Ведучі заходу,  студенти спеціалізації «Видовищно-театралізовані заходи» М.Корж, Є. Кузьменко, Д. Діденко сприяли створенню урочистої атмосфери.
З нагоди свята експонувалась тематична виставка «Мій любий край – це Україна!» 

Покидали стіни аудиторії студенти в гарному настрої, задоволені цікавим заходом та вдалим початком нового навчального року.

Комментариев нет:

Отправить комментарий