17.03.2016

Безпека в житті – життя у безпеці

 Кожна людина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.
В КВНЗ «Олександрійське училище культури» з 01 березня 2016 року проводиться Місячник безпеки життєдіяльності. Різноманітною за змістом і формою профілактичною роботою з питань здорового способу життя та безпеки життєдіяльності було охоплено 100% студентів навчального закладу. Відповідно до тематики Місячника в бібліотеці училища було проведено годину здоров`я «Що необхідно знати про туберкульоз».
Виховний захід проводився у формі інформативної виховної години і передбачав інформування молоді про хворобу, що стала проблемою світового масштабу. Ведучі заходу студентки ІІ курсу спеціальності «Бібліотечна справа» Вікторія Лугіна та Катерина Філатова акцентували особливу увагу на причинах поширення хвороби та заходах її профілактики. Вони запевнили присутніх, що такі знання допоможуть молодим людям приймати відповідальні рішення щодо свого життя і здоров`я та захищати себе та своїх близьких. Сприятимуть формуванню у підлітків якостей сильної особистості та здатності протистояти даній хворобі, попередженню захворювання серед підлітків та студентської молоді.
Студенти переглянули соціальні ролики та віртуальну виставку- застереження «Наша безпека – у наших руках».

Зупинимо туберкульоз разом!



Комментариев нет:

Отправить комментарий