06.11.2015

Тематичний перегляд нової літератури «Освітянські вітрила: методика, теорія, досвід» на семінарі-практикумі

З 27 по 30 жовтня 2015 року на базі КВНЗ «Олександрійське училище культури» відбувся 13-й виїзний семінар-практикум для викладачів вищих мистецьких навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації та початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів області на тему «Сучасні освітні технології викладання мистецтва: теорія і практика».
Програма семінару була насиченою і змістовною: майстер-класи, методичні практикуми, оглядові лекції і семінари, практичний обмін досвідом. А ще слухачі семінару-практикуму мали можливість ознайомитися з унікальним за змістом музичним фондом бібліотеки училища.
Для них в читальній залі бібліотеки було організовано тематичний перегляд нової літератури на тему «Освітянські вітрила: методика, теорія, досвід». До уваги відвідувачів було представлено нотну, музикознавчу, музично-педагогічну, довідкову літературу на традиційних та електронних носіях інформації та фахову періодику.
Тематичний перегляд було організовано з метою привернення уваги слухачів семінару-практикуму, викладачів, студентів училища до активного вивчення нових видань та відбору матеріалів для використання в навчальній та викладацькій роботі. 




Комментариев нет:

Отправить комментарий