05.02.2020

Міжнародний день дарування книг


14 лютого у світі відзначають Міжнародний день дарування книг. Його мета - розвивати любов до читання. Свято започаткувала американка Еммі Бродмур у 2012 році. Ідею підказав її маленький син, який запитав маму, чому немає особливого дня, коли люди дарують один одному книги. Це одне з наймолодших свят в календарі, його святкують з 2012 року. У цей день, зазвичай, прийнято дарувати книжки один одному та членам родини, залишати книжки в людних місцях, надавати знижки в книгарнях, організовувати волонтерські кампанії зі збирання книжок, жертвувати твори друку бібліотекам.
Бібліотека КВНЗ «Олександрійський коледж культури і мистецтв» запрошує своїх читачів приєднатися до акції інтелектуальної доброти «Її Величність Книга! Даруймо!», приурочену до Міжнародного дня дарування книг.
Тож звертаємось до Вас з проханням, якщо маєте вдома книги, які вже прочитали і не користуєтесь ними – подаруйте їх нашій бібліотеці! Фотознімки дарувальників та подарованих ними книг будуть виставлені на нашому блозі у рубриці «Дарунки вдячних читачів».
Приєднуйтесь до акції!
Не залишайтесь байдужими!
Добрі справи робити приємно!



Комментариев нет:

Отправить комментарий