04.09.2019

Бережемо природу – бережемо і Батьківщину свою!


 2 вересня в усіх навчальних закладах країни розпочався відлік ще одного навчального року – періоду нових знань, нових досягнень і відкриттів.

    «БЕРЕЖЕМО ПРИРОДУ – БЕРЕЖЕМО І БАТЬКІВЩИНУ СВОЮ!» - саме під таким гаслом відбувся перший у цьому році урок «екологічний серпантин», який провели працівники бібліотеки коледжу.

       Сьогодні все більше людей по всьому світу занепокоєні поточним станом екологічної ситуації на нашій планеті, тож неабиякий інтерес викликала у студентів коледжу концепція життя у стилі «zero waste» («нуль відходів»). Що ж це таке, і як безболісно та ефективно впровадити такий стиль у своє життя розповіли ведучі просвітницького заходу Єлизавета Бабій та Віталій Кравцов.

        Градус емоційного сприйняття неймовірно підвищився, коли лунали пісні та вірші про Україну, про її неповторну красу у виконанні Юлії Голуб та Анни Сидоренко.

       Еко-тур «Різнобарвна Україно, в нашім серці ти єдина!», цікаві відеоролики, мультимедійна презентація, книжкова виставка-калейдоскоп «Серце Землі в наших долонях» привернули увагу молоді до проблем довкілля та ще глибше розкрили тему екологічного просвітництва. 
Молодь повинна розуміти, що саме від рівня екологічної культури, екологічної свідомості залежить майбутнє нашої планети. Тож збережімо нашу Землю! Всюди і на кожному кроці, всі разом і кожен окремо! Живімо під гаслом «Я зберігаю планету для майбутніх поколінь»!








Комментариев нет:

Отправить комментарий