30.01.2019

Вшанування пам`яті Героїв Крут

Крути, 29 січня 1918 року... Щороку на загальнодержавному рівні відзначається річниця бою під Крутами. Ця надзвичайно трагічна подія заслужено посідає особливе місце в українській історії ХХ століття.
З метою вшанування пам`яті подвигу українських юнаків, які героїчно боронили Вітчизну у бою під Крутами, у коледжі культури і мистецтв пройшли інформаційно-просвітницькі заходи. Так, 29 січня працівники бібліотеки разом зі студентами спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» провели насичену патріотичним духом годину історичної пам`яті «Герої Крут - наша слава, наша історія». Ведучі заходу Анна Мельничук та Стелла Преснікова розповіли про історичні події далекого 1918, ознайомили присутніх з історичними документами, що стосуються подій під Крутам. Учасникам заходу був продемонстрований трейлер художнього фільму та відеоролики про героїчні бої під Крутами, зняті за реальною історією.
В читальній залі була організована виставка історичної літератури «Вічна слава в кетягах калини», присвячена героям битви під Крутами.
Проведення подібних заходів сприяє вихованню національно-патріотичної свідомості студентів, формуванню рис громадянина української держави, глибокої поваги та любові до Батьківщини, дає можливість поглибити знання про історичні події та відчути їх значення у сьогоденні. 








Комментариев нет:

Отправить комментарий