21.03.2018

День відкритих дверей


17 березня 2018 року в КВНЗ «Олександрійський коледж культури і мистецтв» пройшов День відкритих дверей. Більше сотні відвідувачів з Олександрії, Світловодська, Знам`янки, Кропивницького, а також Олександрійського, Кіровоградського, Знам`янського, Світловодського, Бобринецького, Новомиргородського, Новоукраїнського районів завітали до коледжу цього дня.
Майбутні вступники мали можливість безпосередньо поспілкуватися з  керівництвом закладу, викладачами та студентами,  почути відповіді на питання, що їх хвилюють.
Змістовними й цікавими для гостей були екскурсії по коледжу, гарно оснащених аудиторіях, бібліотеці, гуртожитку.
Особливий інтерес у відвідувачів викликав майстер-клас від студентів спеціальності «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація».
Родзинкою свята став концерт талановитих студентів та викладачів нашого закладу «Ми запалюємо зірки». Розпочав його директор коледжу І.М.Баранов. Він щиро привітав  майбутніх абітурієнтів, побажав здійснення мрій, натхнення, успіхів, вірного життєвого вибору. А яскраві вокальні та хореографічні номери у виконанні студентів  коледжу викликали цілий шквал емоцій та почуттів в переповненій залі.
Колектив закладу щиро сподівається, що зустрічі, проведені в рамках Дня відкритих дверей, були цікавими, змістовними й корисними. А майбутні абітурієнти отримали багато вражень та позитивних емоцій, побачили реальне студентське життя, відчули атмосферу доброзичливості, толерантності нашого коледжу. Ми з радістю чекаємо на зустріч з ними уже в якості наших студентів! 





























Комментариев нет:

Отправить комментарий