22.01.2018

22 січня - День Соборності та Свободи України


22 січня наша держава відзначає День Соборності та Свободи України. Саме цій знаменній події і був присвячений мультимедійний історичний урок  «Єднання заради Незалежності», який був проведений в бібліотеці коледжу .

Разом з ведучими заходу Вікторією Білик  та Анною Мельничук присутні здійснили екскурс в історію свята, дізнались про історичні події, що передували об`єднанню УНР і ЗУНР в єдину державу, про сподівання та віру народу, що єдина соборна українська держава стане гарантом загальнонаціональних інтересів усіх українців. 

Студенти перших курсів спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» та спеціалізації «Видовищно-театралізовані заходи» відповіли на запитання вікторини,  продемонструвавши гарні знання про Україну, її географію, історію козацтва, літературу, народні свята.
Знаковій події також був присвячений перегляд відеосюжету «День в історії».  

Велике політичне та історичне значення об`єднання земель західної та центральної України в вільну соборну Україну знайшло відображення в матеріалах, які були представлені на книжковій виставці «Сила і перемога – у соборності наших душ», яку презентувала присутнім  завідувач бібліотеки Т.М. Теличко.  Наприкінці заходу утворили ланцюг єдності,  долучившись тим самим до акції єднання.




Комментариев нет:

Отправить комментарий