11.12.2017

СНІД: подумай про майбутнє - обери життя!

Головним скарбом життя є здоров’я і, щоб його зберегти, потрібно багато що знати
    Авіценна

Кожному від народження дається найцінніший  дар - життя.  А найдорожче, що є в житті - це здоров'я. Але, як це не дивно, люди дуже легковажно можуть ставитися до свого здоров'я, особливо молодь. Не вміють його берегти і вести здоровий спосіб життя.
 З ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я 1 грудня відзначають як Всесвітній день боротьби зі СНІДом, головна мета якого загострити суспільну увагу на цій проблемі, яка особливо актуальна для України, де розповсюдження цієї страшної недуги має масштаби епідемії.

З метою формування у  студентів здорового способу життя та толерантного ставлення до ВІЛ-інфікованих людей бібліотекою коледжу було проведено годину-застереження «СНІД: подумай про майбутнє - обери життя!». У заході брали участь студенти І курсу спеціальності «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація». Ведучі заходу Єлизавета Рябова  та Наталія Буйна, студентки  ІІІ бібліотечного курсу, розповіли про страшну хворобу, шляхи зараження , запропонували присутнім переглянути тематичні  відео «СНІД: Знати, щоб жити», «Відверто про ВІЛ/СНІД». Бібліотекар Письменна Л.В. познайомила з матеріалами  виставки «СНІД: не залишаймося байдужими». Кожен з присутніх на заході усвідомив всю небезпеку, яку несе хвороба. І кожен, мабуть, зробив висновок, що лише здорова людина відчуває себе повноцінною особистістю. І лише здорова людина приносить користь суспільству.









Комментариев нет:

Отправить комментарий