29.04.2015


«Чорна трагедія на кольоровій землі»

Майже три десятки років минуло відтоді, як сталася одна з найбільших катастроф в історії людства – аварія на Чорнобильській АЕС. 
27 квітня в бібліотеці училища пройшов урок –реквієм «Чорна трагедія на кольоровій землі». Ведучі заходу, студенти спеціальності "Бібліотечна справа" В. Скрипник, Е. Гріднєва розповіли про найбільшу в історії атомної енергетики катастрофу, згадали тих, хто ціною свого життя захистив світ від страшної біди, наголосили про потенційну небезпеку радіації для усього живого. З хвилюванням студенти слухали вірші про Чорнобиль, які читав студент режисерської спеціальності О. Засядько. Присутні мали можливість віртуально подорожувати: переглянули мультимедійну презентацію про Чорнобильську катастрофу та тематичні кінофільми, що відображають події тих трагічних днів. 
Привернула увагу студентів книжково-ілюстративна виставка "Чорнобиль: трагедія, подвиг, пам’ять", на якій представлені книги, фотодокументи, статті про ті сумні події 29-річної давнини.
З заключним словом перед присутніми виступила завідуюча бібліотекою Т.М. Теличко. Вона зазначила, що трагедія, яка сталася 29 років тому, має бути пересторогою для людства, уроком не тільки для нинішнього покоління, а й для майбутніх. 
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий