13.02.2015

Найромантичнішим  святом  року є  День Святого Валентина.     Цього холодного дня навіть повітря сповнене любов`ю. Амури поспішають поєднати пари, почуття яких перевірені часом та допомагають зустрітись половинкам, які загубились десь серед юрби. Адже саме кохання здатне розтопити кригу в серці й подарувати відчуття весни. 
Завітав Святий Валентин і до читачів бібліотеки училища, яка підготувала та провела конкурсно- розважальну програму  «Любов  єднає душі і серця». З перших хвилин дійства активними учасниками стали всі присутні. Вони пригадували народні прислів`я та приказки, пісні про кохання та легенди, пов`язані з Днем Святого Валентина. З захопленням приймали участь в пізнавальних та жартівливих конкурсах студенти І режисерського курсу. А ще юнаки та дівчата продемонстрували свої акторські здібності, взявши участь у експромт-театрі "Валентин і Валентинка". Святкового настрою студентам додали і відео-кліпи.
Найбільш ініціативні та творчі учасники отримали подарунки-сюрпризи від ведучих заходу  Світлани Ричко,  Віти Марусанич,  Єлизавети Русакової  та Анастасії Гребенюк, студентів ІІ курсу спеціальності «Бібліотечна справа». Щасливі посмішки на обличчях учасників програми стали справжньою подякою для організаторів дійства.

Комментариев нет:

Отправить комментарий